Skip to content

RENOVLIES 150 OF 200 GRAM?

  • by

Het hangt van de conditie van de muur af of renovlies 150 of 200 gram meer geschikt is. Renovlies 150 gram is wel gemakkelijker aan te brengen.

De dikte van renovlies behang bepaalt namelijk ook de moeilijkheidsgraad van het aanbrengen. Dikker renovatievlies van 200 gram is veel zwaarder en lastiger om te plakken.

Het is voor de verschillende diktes overigens ook van belang om het juiste renovlies lijm te gebruiken. Onze renovlies behanger kijkt naar uw muur en besluit dan met welke dikte hij het beste resultaat kan bereiken.

RENOVLIES 200 GRAM KOPEN

Wilt u een van de sterkere uitvoeringen? Dan ligt renovlies 200 gram kopen voor de hand met lijm voor renovlies die daarvoor geschikt is.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om de muur eerst zo voor te bewerken dat deze geschikt is voor dunner vliesbehang.

Een hele vlakke muur zonder oneffenheden of met een paar kleintjes is prima te behangen met renovlies 130 gram of 150 gram.

  • Zwaarte bepaalt de dikte
  • Dikte bepaalt moeilijkheidsgraad aanbrengen
  • Juiste behanglijm voor de betreffende dikte
  • Ruwe muur: 200 gram
  • Vlakke muur: 130 gram of 150 gram

Tip: vergelijk ook de verschillende merken renovlies.

Bijvoorbeeld renovlies merken als Erfurt en Intervos en renovlies Relius die elk renovlies produceren met unieke eigenschappen.

WELK MERK RENOVLIES BEHANG?

Het is bij de keuze welk merk renovlies u wilt kopen onder afhankelijk van uw wensen. Ook uw budget speelt een rol, want het ene merk is hoger geprijsd dan het andere merk. Op dit moment hebben wij een speciale aanbieding.

Het is verder afhankelijk van de gewenste gramdikte bij welk merk u uitkomt. Of van de voorkeur om al gebruik te maken van voorgeschilderd renovatievlies.

Het is aan te raden om de verschillende merken renovatie vliesbehang eens met elkaar te vergelijken op eigenschappen en prijs. Dan komt u daarna tot de beste keuze. Ontdek op deze pagina alles wat je moet weten over Renovlies.

RENOVLIES BEHANGER INHUREN